Omdömen re:source

VAD TYCKER DE SOM HAR TRÄFFAT MIG?

För att enklare förmedla vad ett eller flera coaching-samtal kan ha för positiva effekter, kan du här läsa vad några av de personer som anlitat mig har mailat mig efteråt.

Hej Ieva!

Vet inte hur jag ska tacka dig för idag. Hade verkligen sett fram emot att träffa dig och hade höga förväntningar efter att ha pratat med E. Men det blev ännu bättre än jag vågat hoppats på! Hade en mäktig och märklig känsla när jag gick ifrån dig. Var alldeles varm och kände mig på riktigt 10 cm längre och flög fram. Aldrig varit med om den känslan tidigare! Känns som jag redan satt fokus på andra, bättre och glada tankar! Så otroligt skönt! Känner mig befriad! Äntligen!

Och tack för snabba, enkla och handfast tips! Passade mig utmärkt! Dem ska jag ta med mig till Spanien!!!

Träffas väldigt gärna igen! Känns tryggt och skönt att ha det inbokat.

Tack igen!!! Och tack för jättefint mail!

Louise Ohlsson, Säljare


Faktum är att det hände något efter senaste gången. Jag har valt att se det som en markör. Saker och ting känns tydligare för mig. Märkligt - men kul!

Kjell, Art Director


Hej!

Det var ett tag sedan sist, tack och åter tack! Jag mår så mycket bättre nu jag kan inte förklara vilken nyckel som du gav mig. Tänker ofta på små nyckelord som gör min vardag mycket lättare och gladare. Klart ibland stöter man på patrull, men så är det…
Jag lovar att komma åter till dig och få lite mer energi och god vägledning! Med varma hälsningar

Madeleine H. — Project/Key Account Manager


I 30 år har jag varit instängd, byggt en mur runt mig, visste inte vart jag skulle ta vägen med mitt liv. Jag tänkte resa kanske skulle hjälpa mig att hitta mig själv, hitta min stig. Jag jobbar och reser, jobbar o reser. Jag har varit o rest runt jorden, sett otroliga saker, platser men kommer hem och känner fortfarande ingenting, tom, vilsen, deprimerad och totalt förvirrad. Jag hade nästan tappat allt hopp. Men så hände det nånting. Jag träffade DIG. Under mina 30 år har ALDRIG någon pratat med mig så som du. Du tände en gnista djupt inom mig. en gnista som jag trodde var omöjlig att få fram, du gav mig motivation, ett driv.Jag kände hur den starka muren till mitt hjärta började falla. Det var som en sten av lättnad föll ner och jag började hitta min väg.

Ieva du är en sån otrolig kvinna som jag ser upp till. jag har aldrig träffat någon med så stor hjärta och så klok människa i mitt liv som du. Din coaching har inte bara hjälpt mig, men också dom som finns i mitt liv.

STOORT TACK Ieva för din coaching och för att du bryr dig om andra.DU ÄR EN INSPIRATION

Om såna som du bara kunde växa på träd....!

Srdjan Nedzipovski


Processerna som jag lär ut kan användas till mycket. Till exempel till att bota fobier. Läs Anna-Karins brev nedan:

Hej Ieva

Vill börja med att tacka dig för fin hjälp på flygresan från Cypern, det måste ha varit ödet som placerade mig bredvid dig:-)

Jag tror att min flygrädsla kommer från tiden då jag var fallskärmshoppare och en vän gick i backen och avled, det är bara min egen teori förstås...

Jag har provat det mesta för att bota mig själv från flygrädsla, allt från att ta sobril till att bli aspackad men inget har funkat så bra som din metod. Jag önskar bara att jag sagt något till dig innan starten då tror jag att den gått lika bra som landningen gjorde. För första gången någonsin klev jag av ett plan utan att mina ben skakade som asplöv och var mjuka som gele:-)

Jag ska inte ljuga och säga att det var behagligt men jag hade åtminstone kontroll över mina känslor och jag förstår att detta är något jag måste träna på, men du har givit mig en del verktyg för att kunna göra detta.

Jag ska snart ut och flyga igen och önskar förstås att du kunde följa med:-) Men jag ska träna så som du lärde mig och förhoppningsvis kommer det att gå bättre och bättre för varje flygning.

Ha det riktigt gott, hoppas vi ses någon gång igen.

Anna-Karin Sjöbom, Sundsvall


Denna kund har gått hos mig en gång. Sonen har träffat mig tillsammans med sin förälder en gång.

Hej Ieva!

Jag var hos dig för ca ett år sedan för att jag hade negativa tankar och oroade mig för allt. Bland annat min son som fyller 9 i år. Jag har mått prima sedan jag var hos dig och ser numer positivt på det mesta. Jag är så otroligt tacksam för att du hjälpte mig med det!

Jag känner fortfarande oro för min son. Det känns som att han går omkring och bär på något jobbigt som påverkar honom negativt. Han är egentligen en glad, sprallig, snäll och nyfiken kille, men han har de senaste åren blivit mer negativ, aggressiv och orolig. Jag har försökt prata med honom hundra gånger ungefär, men han har så otroligt svårt för att prata om sina känslor.

Så nu skulle jag vilja ta hjälp av dig. Tror du att du skulle kunna hjälpa min son (L) att må bättre?


Jag vill berätta för dig att L är mycket lugnare och gladare nu efter att vi har träffat dig. Han är också mycket snällare mot sin lillebror. Min mamma sa också lite förvånat när hon hade hämtat dem från skolan en dag förra veckan och lagat middag, att "de är så snälla och gulliga mot varandra". Så vi är fler som märker skillnad på min sons sätt att se på och hantera livet.


Jag måste berätta för dig att det fungerar så himla bra i skolan för L nu.

De underbara fritidspedagogerna har förstått hur L och de andra barnen fungerar så att de har en lugn och harmoniska stämning i gruppen. En av fritidspedagogerna berättade för Ls farmor att L är gruppens lilla solstråle och att hon längtar till jobbet varje kväll. Fantastiskt! :-D

Sa inte du att L kommer att sprida en bra stämning i gruppen?

Idag började L och hans lillebror skolan igen efter jullovet. Båda såg fram emot det och var på bra humör. Jag tycker att det vore kul om du ville komma till skolan så att även lärarna kunde få lite inspiration av dig!

Mamma till två busiga killar